WERKWIJZE

Een fotoreaportage boeken


Via mijn website heb je de mogelijkheid om online een fotoshoot te boeken. Kies hierboven een van de pakketten die het beste bij jou past. Zodra je een fotoreportage hebt geboekt, neem ik contact met je op om beschikbare data en locatiemogelijkheden te bespreken. Een week van te voren ontvang je een bevestiging van tijd en locatie.

Voorbereiding van de fotoreportage

Voor de fotoreportage hebben we een mooie locatie nodig. Er moet voldoende ruimte zijn. Dit kan zijn in het bos, op de heide, op het strand of gewoon thuis. Mocht je problemen hebben met het vinden van een locatie, kan ik je daar uiteraard verder mee helpen en/of tips geven.

Zorg ervoor dat het model er verzorgd uit ziet, denk hierbij ook om het tuig van het paard. Neem eventueel een extra persoon mee voor het afleiden van het model.

Tijdens de fotoreportage

Na de kennismaking gaan wij samen de wensen bespreken. We beginnen met het maken van portretfoto’s en ook stand foto’s van jullie beide. Afhankelijk van het gekozen pakket worden er daarna rij- en actiefoto’s gemaakt. Bij de actiefoto’s kan het paard los in de bak of aan de longeerlijn.

Na de fotoreportage

De bewerkte foto’s ontvang je uiterlijk binnen 2 weken na de fotoreportage. Je krijgt dan ook een persoonlijke nabestelpagina waar je eigen foto’s op hoge resolutie kan kiezen en eventueel extra foto’s kan kiezen om na te bestellen.