INFORMATIE

WERKWIJZE

Een fotoreportage boeken


Via mijn website heb je de mogelijkheid om online een fotoshoot te boeken. Kies hierboven een van de pakketten die het beste bij jou past. Zodra je een fotoreportage hebt geboekt, neem ik contact met je op om beschikbare data en locatiemogelijkheden te bespreken. Een week van te voren ontvang je een bevestiging van tijd en locatie.

Voorbereiding van de fotoreportage

Voor de fotoreportage hebben we een mooie locatie nodig. Er moet voldoende ruimte zijn. Dit kan zijn in het bos, op de heide, op het strand of gewoon thuis. Mocht je problemen hebben met het vinden van een locatie, kan ik je daar uiteraard verder mee helpen en/of tips geven.

Zorg ervoor dat het model er verzorgd uit ziet, denk hierbij ook om het tuig van het paard. Neem eventueel een extra persoon mee voor het afleiden van het model.

Tijdens de fotoreportage

Na de kennismaking gaan wij samen de wensen bespreken. We beginnen met het maken van portretfoto’s en ook stand foto’s van jullie beide. Afhankelijk van het gekozen pakket worden er daarna rij- en actiefoto’s gemaakt. Bij de actiefoto’s kan het paard los in de bak of aan de longeerlijn.

Na de fotoreportage

De bewerkte foto’s ontvang je uiterlijk binnen 2 weken na de fotoreportage. Je krijgt dan ook een persoonlijke nabestelpagina waar je eigen foto’s op hoge resolutie kan kiezen en eventueel extra foto’s kan kiezen om na te bestellen.

TARIEVEN

BASIC

Een fotoreportage basic wordt gemaakt van één model. en bestaat alleen uit portretfoto's.
40,-
  • Je ontvangt 15 foto's op web formaat met watermerk
  • Je ontvangt 5 foto op groot formaat zonder watermerk

STANDAARD

Een fotoreportage standaard wordt gemaakt van één model en de foto's zijn naar eigen wens in te vullen.
70,-
  • Je ontvangt 25 foto's op web formaat met watermerk
  • Je ontvangt 10 foto's op groot formaat zonder watermerk

GROEP

Een groepsreportage wordt gemaakt van meerdere modellen. Dit is mogelijk vanaf 3 modellen.
20,- per persoon
  • Je ontvangt 15 foto's op web formaat met watermerk
  • Je ontvangt 1 foto op groot formaat zonder watermerk

Een fotoreportage kan tot 1 week van te voren kosteloos geannuleerd worden. Als het korter is dan 1 week, worden er 50% van de kosten in rekening gebracht.
Enkele dagen voor de fotoreportage controleer ik de weersverwachting. Mocht er slecht weer voorspeld zijn, kunnen we in overleg de afspraak (kosteloos) verzetten.